Vissza a jövőbe

Vissza a jövőbe

Michael J. Fox trilógiabeli szerepei

2020. május 19. - LassánEszter

Kedves Látogató!

Ebben a  bejegyzésben  Michael J. Fox a filmtrilógia alatt eljátszott szerepeiről lesz szó.

Engem senki nem nevezhet nyuszinak! (Marty McFly)

marty_mcfly.jpg

Marty McFly

Ő a főszereplője a trilógiának, az "eredeti" McFly. 1985-ben 17 éves, legjobb barátja Dr. Emmett L. Brown, a tudós feltaláló. Marty csak Dokinak szólítja. Barátnője is van, Jennifer Parker. Három ellenségét ismerjük: Douglas J. Needles (vélhetően az osztálytársa), Biff Tannen (édesapja munkatársa, majd ellenséges autófényező), Mr. Strickland (utálatos tanár úr)

Szeret gördeszkázni, a Dokinak segíteni és Jenniferrel lenni, valamint játékterembe járni, és a Doki óriási erősítőin gitározni.

Marty McFly Jr.

A trilógia második részében ismerjük meg. 2015-öt írunk. Ő Marty fia. Nagyjából 16-17 éves lehet. Elég esetlennek és gyengének tűnik. Fő ellensége Griff Tannen, aki Biff Tannen unokája. Majdnem belerángatta egy börtön büntetéssel járó akcióba. Édesanyja Jennifer Parker, testvére Marlene Mcfly.

Szeret tévét nézni.

marty_mcfly_jr.jpg

 


marlene_mcfly.jpg

Marlene McFly

Marty és Jennifer lánya, Marty Jr testvére. Vélhetőleg 17-18 éves lehet. Ellenségeit nem ismerjük. Szintén 2015-ben találkozhatunk vele is. Szeret telefonálni. 

Marty McFly

Marty 2015-ben 47 éves. Családjával egy lepukkant környéken, Hilldale-ben élnek. Felesége Jennifer Parker, gyermekei Marty McFly Jr. és Marlene Mcfly. Teljesen elveszíti az önuralmát, ha nyuszinak hívják. E miatt ellensége, Needles, belerángatja egy munkahelyi csalásba, aminek következményeképpen kirúgják. Egy a múltban történt baleset folytán eltörte a kezét, így nem valósíthatta meg álmát, hogy híres rocksztár legyen. (Hallhattuk hogy szörnyen gitározik.)

old_marty_mcfly.jpg

seamus_mcfly.jpg

Seamus McFly

A trilógia harmadik része a vadnyugaton játszódik 1885-ben. Seamus Marty Mcfly ősapja. Idióta kalapokat hord. Felesége Maggie Mcfly, gyermeke William Mcfly. Ismert ellensége Buford Veszett kutya Tannen és bandája. Szimpatikusnak és rokonszenvesnek találja Marty Mcfly-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://wedontneedroads.blog.hu/api/trackback/id/tr1115706876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kávéház Magazin · https://kavehazmagazin.hu 2021.06.20. 12:35:24

És ilyen az, amikor az Idővariációs Hatóság (TVA) lekapcsolja Marty-t a Sport Almanach miatt:

kavehazmagazin.hu/a-tva-letartoztatta-marty-mcfly-t/

:)))
süti beállítások módosítása